İyilikte Yarışan Sınıflar

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var - İyilikte Yarışan Sınıflar" projesiyle birlikte kasım ayı içerisinde  okulumuzdaki iyiliksever öğrenci, öğretmen ve velilerimizin bağışlarıyla okulumuz 3 tane yetimin bakımını üslendi.

19.12.2022 133

Bizler Fatih İlkokulu ve Fatih Anaokulu  olarak "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesini kasım ayında 3 yetimin 1 yıllık eğitim, sağlık, gıda, kıyafet ve kısmen de barınma ihtiyaçlarını karşılamayı üstlenmiştir. İyilik hareketimiz her ay devam etmektedir.Bu bağlamda her sınıfa bırakılan "İyilik Kumbaraları" na öğrencilerimiz diledikleri miktarda iyilikte bulunabilirler.

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesi ile eğitim öğretim müfredatı içerisinde bulunan çocuklarımız ve gençlerimizle Türkiye ve dünya üzerindeki yetim çocuklarımız bir araya geliyor. Her sınıfın bir yetim akranlarının eğitim, sağlık, gıda, kıyafet ve kısmen de barınma ihtiyaçlarını karşıladığı "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesi, çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever, duyarlı, fedakâr ve başkalarının dertleriyle dertlenen karakterli nesiller olarak yetiştirebilmeyi esas almaktadır. Erken yaşta yapılan küçük fedakârlıklar çocukların karakter oluşumuna direkt etki edeceğinden, bencil, duyarsız, merhametsiz bir nesil değil; nitelikli,  paylaşmayı seven, yardımsever nesillerin yetişmelerinde projenin katkısının çok olacağı düşünülmektedir.

19-12-202219-12-2022

20-12-202220-12-202220-12-202220-12-2022