DEPREM YARDIM KAMPANYASI

07.02.2023 70

Değerli öğretmen arkadaşlarım, sayın velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz; yüreğimizi yakan büyük felaket sonrası kardeşlerimizin yaralarını sarabilmek için Fatih İlkokulu  ailesi olarak günün birlik ve beraberlik günü olduğunun bilinci içerisinde Bursa Valiliği tarafından  başlatılan yardım kampanyasına hepinizin yürekten destek olacağınız inancıyla bölgeye ulaştırmak üzere kış şartları da göz önüne alınarak žBattaniye, žIsıtıcı žHİÇ Kullanılmamış Kıyafet(bot, Mont, Atkı, Eldiven, Bere Vb.) žHijyen Maddelerini žPaketli Yenebilir Gıda žKonserve, Yiyecek žOkulumuza Teslim Edilen Yardımlar, Okul İdaresi Olarak Bu Malzemeleri AFAT Toplanma Merkezlerine Ulaştırılacaktır. žNakdi yardım yapmak isteyenler içinde okul sitemizden gerekli hesap numaraları yayınlanmıştır. Yardım yapılırken EFT alıcı kısmına «T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı» yazılması gerekmektedir. žBu vesileyle hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan  rahmet dilerim. žAllah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. žMilletimizin Başı sağ olsun.

Mehmet ŞEN Okul Müdürü07-02-202307-02-202307-02-2023